Paparci UJELI medicinsko sestro po 15-urni izmeni!

1216784431

Na pop sceni vroče! Zdravstveni tehnik Samo BRILJIRAL v Armanijevi zaščitni obleki! Mega žur na COVID oddelku v diskoteki Hrastnik – po 15-ih urah se je medicinska sestra Meri kar zgrudila!

Naše zvezde tudi to noč niso počivale!

Od modnih ekshibicij do ekstravagantnih zabav, življenje na estradni sceni je v teh vročih dneh izjemno naporno!

V DiSkOteki Metlika smo obiskali modno revijo, kjer so zaposleni predstavili najnovejše kreacije izpod spretnih krojaških rok 12-urne izmene, vročine in potu.

Zbrane modne poznavalce je najbolj navdušil zdravstveni tehnik Samo, ki je nosil čudovito Armanijevo zaščitno obleko iz enega kosa, zaščitno masko z drznim čipkasti vzorcem, seksi zaščitni ovoj za čevelj in škandalozno hude rumene rokavice!

Zbranim je hudomošno povedal, da je žejen, ker pod zaščitno opremo štiri ure ne more piti, in da bo od vročine in utrujenosti umrl, zaradi česar je požel bučen aplavz in val smeha!

Vroče je bilo tudi v Hrastniku, kjer je v klubu COVID oddelek potekala najbolj nora žurka v Sloveniji – mega žur se je začel ob 6:00, tisti najbolj trdoživi zvezdniki pa so vztrajali vse tja do polnoči!

Naš paprac je tam ujel medicinsko sestro Meri, ki se je iz kluba odplazila kar po štirih!

Meri je v Sloveniji zaslovela s svojim hitom ”Za 800 evrov, uničen hrbet in uničeno zasebno življenje skrbim, da imajo vaši stari starši dostojno življenje”, krivec za tokratno klavrno noč pa je bila kot ponavadi 18-urna izmena, doma otroci, nizka plača in nič dopusta, s čimer ima Meri probleme že dalj časa.

Merijini prijatelji so nam ekskluzivno povedali, da jo že dalj časa prepričujejo, naj se odpravi na kliniko za odvajanje od delovnih razmer, ki niso primerne za človeka, vprašanje pa je, če bo trmasta estradnica upoštevala mnenje svojih najbližjih.

Za nami je torej še ena pestra noč med zvezdami!

Otroci, zapomnite si – ni epidemije, ni dodatka!

Komentarji: 1 "Paparci UJELI medicinsko sestro po 15-urni izmeni!"

  1. Saint Pepsi | 14/08/2020 ob 23:47 | Odgovori

    15-urni delovnik je minimum, res minimum požrtvovalnosti, ki se ga pričakuje od nekoga, ki ima neizmerno ČAST, da živi bolje kot faraon na opulentni minimalni plači. 15 ur dela, 4 ure vožnje, 30 sekund pavze in 2 uri čakanja v dežju na humanitarni paket riža in fižola – delovni dan po božji postavi!

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*