Pahor proti Instagramu: odstranite všečke in odprla se bodo vrata v pekel!

Instagram ponekod odstranja všečke. Zaradi vse večjega pritiska na mladostnike. Prva diva Slovenije Borut Pahor nad Instagram s predsedniškim odlokom.

Predsednik Slovenije in Naj najstnica revije Antena leta 2001 Borut Pahor je sinoči sklical izredno tiskovno konferenco zaradi odstranitve všečkov, s katero Instagram grozi Pahorju.

Predsednik države je zbranim medijem povedal: ”Odločitev Instagrama je šokantna. Zaradi nekaj retardiranih in psihično motenih najstnikov bodo sedaj zjebali profile nam vsem. A sva ti jaz in Lepa Afna kriva, da nimaš six packa? Spizdite nazaj na facebook, kmetavzi zahojeni. Model, 3000 lajkov na objavo dobim. 3000!”

Pahor je novinarjem še povedal, da bo v primeru odstranitve srčka, s katerim 12-letniki povedo, katera slikica jim je všeč, uporabil predsedniški odlok in nacionaliziral Instagram.

Strokovnjaki svarijo pred pretirano uporabo socialnih omrežjih

Odločitev o odstranitvi všečkov je Instagram sprejel zatem, ko je strokovna javnost pričela vse glasneje opozarjati na negativne posledice pretirane uporabe socialnih omrežij.

Pojavlja se namreč vse več narcisoidnih psihopatov, ki ne vedo več, ali so na Instagramu ali v resničnem življenju.

Strokovnjaki zato opozarjajo, da bodo ti mladi nekoč postali politiki – si predstavljate, da bi 16-letna najstnica ujeta v telo odraslega moškega postala predsednik države?

Pahor je bil letos drugi spremljevalec top najstnice, kar je bilo zanj veliko razočaranje.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*