Pahor podpisal s Kardashiani

Največji slovenski zvezdnik resničnostnih šovov Borut Pahor podpisal pogodbo s produkcijsko hišo družine Kardashian. Nastopil bo v eni naslednjih sezon šova V koraku z družino Kardashian.

Borut gre v Hollywood

Slovenski megazvezdnik Bortu Pahor je včeraj v Los Angelesu podpisal enoletno pogodbo z družino Kardashian.

Pogodba, vredna 7 milijonov dolarjev, mu bo prinesla eno glavnih vlog v najpopularnejšem resničnostnem šovu na svetu V koraku z družino Kardashian.

Pahor sicer trenutno nastopa v izjemno gledani HBO-jevi seriji I, president, kjer upodablja narcisoidnega, egocentričnega predsednika na pol zavožene države.

Kljub temu, da njegov lik ne nosi nobenih političnih posledic, se raje, kot za opozarjanje na revščino, ogromno število samomorov in nizke dohodke državljanov, odloča za zabavljanje po socialnih omrežjih.

Za omenjeno vlogo je že prejel emmyja, pogodba z HBO-jem pa mu poteče 2022.

Pahor: “Kim in Kanye sta moja idola!”

Pahorja smo ujeli na setu HBO-jeve serije, na Erjavčevi 17 v Ljubljani, kjer nam je povedal:

”Tako je, nastopal bom z družino Kardashian. Kanye in Kim sta bila od nekdaj moja idola, tako v luči njunih izjemnih talentov, kot tudi zaradi svoje politične drznosti. Igralci opravljamo zelo pomembno delo, smo nekakšen svetilnik, ki kaže javnosti pot v temi primitivnih kmetavzarjev, ki nimajo niti Instigrama.”

Glede same vloge nam Pahor ni mogel zaupati prav veliko, povedal nam je le, da bo v resničnostnem šovu, ki spremlja resnično življenje družine Kardashian, nastopil v vlogi mehiškega čistilca bazena Joseja Armanda, ki je obenem skrivni ljubimec mame Chris.

Pahor bo v resničnostnem šovu Kardashianovih nastopil v vlogi mehiškega čistilca bazenov, ki je obenem ljubimec mame Chris.

Na norikravi lahko komentirate brez registracije. Kljub temu, da podpiramo absolutno svobodo govora, si boste z idiotskimi komentarji zagotovili enosmerno vozovnico v Sibirijo. Komandant Norakrava bo odgovoril na vse komentarje.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*