Pahor ostro nad Šarca: ”Pič** kamniška, na Instagramu si nula!!!”

Šarec najbolj priljubljen politik v državi, Pahorju snelo plafon. Je pred vrati nova instavojna? Kako daleč bo šel Pahor?

Raziskava javnega mnenja Vox populi je pokazala, da je Marjan Šarec najbolj priljubljen politik v državi, tesno za petami pa mu je zvezdnik resničnostnega šova I, president, Borut Pahor.

Vir iz predsedniške palače, kjer snemajo omenjeni šov, nam je povedal, da naj bi TV predsednik Pahor ob pogledu na lestvico priljubljenosti doživel živčni zlom.

Iz njegove garderobe je bilo slišati tsunami žaljivk, ki jih je v pogovoru s svojo agentko Aljo Brglez namenil premieru Šarcu:

”Kva d fak je vox popoli? Priloga Kmečkih novic? Kdo je kralj Instagrama? Bejba, domžalski kmetavz ma 2.000 folowerjev, jaz jih mam 100.000. S tisto svojo krtačo, k jo ma na glavi, mi lahko lošči jajca, to je njegov domet, pič** ena.”

”In poln kur** mam tega reality showa in Slovenije. Nika Kljun je v LA-ju, jaz pa gnijem v tej kur*** Sloveniji.”

Kako daleč bo šel Pahor?

Pahor pravi, da ima Šarec tako rad svoj six pack, da ga varuje z debelim slojem maščobe. Trditev še preverjamo.

Vsekakor ne bi bili radi v crocsih Marjana Šarca. Pahor je namreč pripravljen iti do konca, saj nima nobenega samospoštovanja in občutka sramu, ki ga premoremo nezvezdniki resničnostnih šovov.

Spomnimo, na proslavo ob dnevu državnosti je prišel oblečen v tangice z motivom slovenske zastave, saj je bil v vojni za sledilce z največjo slovensko instazvezdo Majo Malnar.

Pred mesecem dni pa je njegova ekipa v deročo Savo vrgla nemškega ovčarja, da ga je sto metrov naprej naključno rešil Pahor v družbi profesionalnih fotografov, ki so bili po naključju v bližini.

Šarec, watch your back.

Na norikravi lahko komentirate brez registracije. Kljub temu, da podpiramo absolutno svobodo govora, si boste z idiotskimi komentarji zagotovili enosmerno vozovnico v Sibirijo. Komandant Norakrava bo odgovoril na vse komentarje.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*