Pahor odpovedal srečanje z Merklovo, na Brdu bo odlikoval Wernerja

Werner bo prejel najvišje predsedniško odlikovanje s področja znanosti in postal častni predsednik SAZU, Pahor upa, da bo s tem pomiril proticepilsko gibanje.

Predsednik Borut Pahor je pravkar sporočil, da je nocojšnje srečanje z nemško kanclerko v odhajanju Angelo Merkel odpovedano, saj je za srečanjem z našim predsednikom zaprosil Werner.

Pahor bo tako na Brdu Wernerju podelil Zlati red gnojnice, najvišje odlikovanje s področja Facebook znanosti, imenoval pa ga bo tudi za častnega predsednika Slovenske akademije znanosti in umetnosti (SAZU).

”Werner bo prejel predsedniško odlikovanje zaradi znanstvenih dognanj v povezavi z zdravljenem korone s pomočjo kristaloterapije. Kristali bi lahko kmalu nadomestili konvencionalno zdravljenje korone, slovenskim zdravnikom pa sem že naročil, naj bolnikom na intenzivni na prsa položijo Wernerjev kristal bulšid, ki pomaga pri pljučnih težavah,” je povedal Pahor in obenem dodal, da bo proticepilsko gibanje s to potezo pomirjeno.

Frank Sinatra iz Crikvenice, kot nihče ne pravi Wernerju, bo danes postal tudi častni predsednik SAZU, kjer bo zadolžen za informiranje znanstvenikov z najnovejšimi raziskavami s Facebooka.

Merklova zaradi odpovedi srečanja z našim predsednikom ni bila slabe volje, za Norokravo je na kratko povedala: ”Ne gane me.”

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*