Pahor o novi finski premierki: ''68.000 sledilcev? LOL.''

Se nam obeta influencerska vojna s Finsko? Pahor izstrelil prve insta puščice proti finski vladi, ki jo vodijo ženske. Miške, Instagram ima samo eno kraljico in ime ji je Borut.

Kot kaže, je novopečena finska premierka Sanna Marin odgriznila več, kot lahko poje.

Potem ko so mediji objavili, da je 34-letna političarka Instagram zvezda, se je javil slovenski predsednik Borut Pahor in mladenko postavil na realna tla.

”Instagram zvezda? Bejbi, kaj je več – 105.000 ali 68.000,” je Pahor vprašal v diplomatski noti, ki jo je poslal na Finsko – številki se nanašata na število sledilcev na priljubljenem socialnem omrežju Instagram, kjer kraljuje naš predsednik.

Pahorja smo vprašali, kaj ga je tako zmotilo pri novi finski premierki: ”Slikam se v kopalkah, kidam govno, iz sebe delam totalnega idiota, svoje dostojanstvo sem na bolha.si zamenjal za botoks tretma obraza, potem pa prileti tale pi*kica in mediji skačejo do stropa.”

Finska premierka je zaenkrat dostojanstveno tiho, saj opravlja resno službo, vprašanje pa je, koliko časa bo še lahko zdržala pod insta pritiskom predsednika Pahorja in njegovih sledilcev.

Neuradno naj bi se Pahor naslednji teden odpravil na Finsko, kjer bo vdrl na okroglo mizo o globalnem segrevanju, in medijem predstavil svojo novo kolekcijo vročega spodnjega perila z imenom ‘Je suis beau, je suis Borut’.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*