Pahor iz goreče stolpnice rešil otroka! V bližini simpozij fotografov, ki so vse posneli!

Pahorja so gasilci prosili, naj ne vstopa v gorečo stolpnico. Otrok na varnem. Predsednik države Pahorju že čestital in ga odlikoval z medaljo za hrabrost. Že drugo v dveh mesecih.

Borut Pahor se je tako kot vsak ponedeljek tudi včeraj vozil v zavetišče za pse, kjer brezplačno pomaga ubogim kužkom, ko je nenadoma zagledal požar v 480 metrski stolpnici v središču Ljubljane.

Pahor: ”Nisem okleval, vedel sem, da je za profesionalne gasilce požar premočan, ker so pussyji, zato sem ustavil avto, stekel v ognjeni pekel in rešil tega malčka. Predsednik države mi je rekel, da sem junak. Pa mislim, da nisem. Vsak bi to storil.”

Predsednik države je državljana Pahorja takoj po junaškem dejanju tudi poklical na mobitel in mu čestital ter mu kar prek MMS-ja podelil medaljo za hrabrost – že njegovo drugo, prvo je dobil pred nekaj tedni, ko je iz deroče reke potegnil kužka.

Povsem po naključju pa so imeli v bližini goreče stolpnice srečanje profesionalni fotografi, ki so ovekovečili sedaj že ikonično fotografijo junaka Pahorja.

Junaki ne nosijo vedno ogrinjal, gasilskih čelad in reševalskih jopičev.

Včasih imajo samo snežno bel nasmeh, super urejene lase in six-pack.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*