Pahor in Šiško z vojaškimi častmi sprejela hrvaško predsednico

Grabar-Kitarovićeva pregledala častno četo Slovenske varde ob zvokih godbe Thompson. S Pahorjem podpisala memorandum o ustanovitvi skupnega Youtube kanala.

Danes je Slovenijo obiskala hrvaška predsednica Kolinda Grabar-Kitarović, ki se z obiskom pri svojemu kolegu Borutu Pahorju poslavlja od predsedniškega stolčka.

Pred predsedniško palačo v Ljubljani sta slovenski predsednik Pahor in poveljnik vojske Andrej Šiško Grabar-Kitarovićevo pričakala v družbi častne čete Slovenske varde, ki je v ruskih uniformah in z maminimi žabami na glavi državnika navdušila s sekirami, airsoft AK-47, pivskimi trebuhi in gajbo laškega.

Za vzdušje je v duhu slovensko-hrvaškega prijateljstva skrbela godba Thomspon s svojimi zimzelenimi hiti o koncentracijskih taboriščih.

Predsednika držav sta nato podpisala namero o ustanovitvi skupnega Youtube kanala, kjer bosta objavljala nasvete za ličenje in posnetke iz vsakdanjega življenja.

Cirkuška karavana se je nato iz Ljubljane preselila na Brdo, kjer bosta Pahor in Grabar-Kitarovićeva žonglirala, vozila monocikel, se norčevala iz sebe, predvsem pa iz vas, dragi bralci, ki plačujete ta freak show.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*