Pahor bo za en dan postal klovn!

Odzval se je vabilu cirkusa Medrano, norčeval se bo iz sebe, predvsem pa iz množice. Cirkus Medrano je resna institucija, zato en dan ne bo smel ”instagramat”.

V poplavi depresivnih novic o vojni in revščini se lahko vedno zanesemo na našega predsednika in poveljnika slovenske mornarice Boruta Pahorja, da nam pošlje rešilni čoln poln veselja in radosti.

Iz urada predsednika so namreč sporočili, da bo Pahor za en dan postal čisto pravo klovn!

Pahor, znan po svojem treznem razmišljanju, si bo vzel dan premora od obiskov lačnih upokojencev, in se pridružil ekipi cirkusa Medrano, kjer bo na večerni predstavi nastopil v klovnski točki, kar si je želel že od svojih otroških let.

Za naš radio je Pahor povedal: ”Upam, da mi državljani tega ne bodo zamerili. Za mano so stresni dnevi: pokonci sem že 48 ur in razmišljam o naših vojakih v Iraku, ali je sploh prav, da smo tam, v 17-ih letih okupacije nismo za Iračane naredili nič. Pa o Slovencih, ki v teh mrzlih dneh nimajo za kurjavo.”

Zaman boste našega poveljnika čakali tudi na Instagramu, kjer z državljani pogosto deli razmišljanja o kompleksnih političnih temah, zgodbe navadnih ljudi itd.

Direktor cirkusa Medrano namreč nastopajočim ne dovoli uporabe socialnih omrežij, saj gre za častitljivo institucijo, ki bi jo primitiven diskurz na socialnih omrežjih popolnoma razvrednotil.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*