Orban in Salvini ustanovila novo evropsko stranko

Napredna stranka domoljubnih ameb in paramecijev (NSDAP) bo povezala evropske patriote. Neuradno se bo stranki pridružil tudi Premier. Ameba in paramecij simbola konservativnih organizmov.

Po eksodusu madžarske stranke Fidesz iz Evropskega parlamenta nastaja na stari celini novo gibanje.

Pred dnevi so se v Budimpešti srečali madžarski sultan Viktor Orban, veliki poljski inkvizitor Mateusz Morawiecki in italijanski prodajalec rabljenih žimnic Matteo Salvini ter napovedali nastanek Napredne stranke domoljubnih ameb in paramecijev (NSDAP).

Orban: ”V stranki bomo v center postavili pravice žensk, komunistov, delavcev, imigrantov, muslimanov in LGBT skupnosti ter ideje razsvetljenstva in sekularizma. Ta področja je Evropa leta in leta zapostavljala, zato v NSDAP menimo, da je skrajni čas, da zavihamo rokave, vzamemo kanistre bencina in omenjene zadeve zažgemo na kresu.”

Tako kot vse stranke v Evropi je tudi NSDAP sredinska stranka, ki je pomaknjena rahlo (4 mm) v desno, njena ciljna publika pa so sredinski volivci, ki menijo, da želi judovsko-marksistična horda skupaj z reptiljanskimi Nezemljani zasužnjiti Evropejce, legalizirati poroke med delfini in ljudmi ter prepovedati kranjsko klobaso.

Simbol novega evropskega gibanja sta paramecij in ameba, gre za napredni praživali, ki sta že milijone let nespremenjeni, s čimer dokazujeta pravilnost konservativne ideologije.

Stranki NSDAP naj bi se v prihodnje pridružil tudi naš Premier, trenutno še ni imel časa izpolniti prijavnice, saj na Triglavu izvaja meritve smeri in jakosti vetra.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*