OPRAVIČILO: vlada 200 razrednim sovražnikom pomotoma poslala naloge za aretacijo

Služba državne varnosti se je že opravičila, nalogi bi morali biti poslani naslednji teden, ko bo Premier preklical ustavo in razglasil enopartijsko diktaturo.

Okoli 200 Slovencev se je v torek dodobra prestrašilo, saj so na svoje telefone prejeli SMS sporočilo, v katerem jih je Služba državne varnosti (SDV) obvestila o njihovi takojšnji aretaciji.

Vlada se je za nevšečnost že opravičila, krivec za pošiljanje zloveščega SMS-ja pa naj bi bil preveč nadobuden tovariš komisar, ki je državljanom s seznama sovražnikov države ponesreči prehitro poslal naloge za aretacijo.

Vladna PR služba je ob neljubem dogodku zapisala: ”Opravičujemo se za napako, na vladi potekajo priprave na razglasitev enopartijske diktature, do katere naj bi prišlo prihajajoči četrtek. Žal je eden od tovarišev agentov iz SDV zamešal datume in tako razredne sovražnike, parazite in gnusobo, ki nasprotuje Premieru, pomotoma prehitro obvestil o prihajajočih aretacijah.”

Vsem, ki ste prejeli SMS sporočila, vlada še sporoča, da je edina možnost za odstranitev s seznama za aretacijo, da ovadite pet drugih sovražnikov sovražnikov revolucije, lahko so tudi vaši družinski člani.

Prihodnji teden naj bi torej Premier prepovedal delovanje političnih strank, sprejel vrsto varnostnih ukrepov za zavarovanje naroda pred sovražnikom iz tujine in iz notranjosti ter nato razglasil enopartijski sistem.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*