Opravičilo premieru Čeferinu

Prejšnje leto je študent na naši spletni strani (brez vednosti glavnega urednika!) objavil članek, kjer je povezal predsednika Uefe, korupcijo, ISIS in Kim Jong Una. Ups:)

Kot vse kaže, bo Norakrava tudi pod novo administracijo obsojena na životarjenje med pijanci, brezdomci in prostitutkami.

Kljub temu rešujemo, kar se rešiti da, zato objavljamo javno opravičilo našemu premieru Aleksandru Čeferinu.

V trenutku neprištevnosti, ki mu je oz. ni botrovala marihuana, je naš študent prejšnje leto objavil nagnusen članek.

V njem je naštetih ogromno neresnic, natolcevanj in laži, ki jih ni vredno ponavljati (povezava na članke, ne klikajte!).

Pač, point članka je bil, da je Uefa greznica korupcije, in da bi Čeferin priredil finale Lige prvakov v prestolnici ISIS, če bi al Bagdadi napraskal skupaj dovolj težak kovček.

To seveda ne drži – nogomet na splošno, še posebej pa Uefa, je sinonim za poštene poslovne prakse in neizkoriščanje mladih in revnih nogometašev, Abu Bakr al Bagdadi pa je tudi imel standarde in se ne bi podal v posel kar z vsakim pralnim strojem davkoplačevalskega denarja.

Zato se želimo za dejanje našega študenta opravičiti in Vas seznaniti z dejstvom, da nam je študent ravno pisal razglednico iz Novosibirska, kjer s pinceto in brez rokavic šteje iglice na smrekah.

Obenem bi radi še povedali, da absolutno podpiramo g. Čeferina, in da bomo glasno ploskali, ko bo čez eno leto Čeferinova vlada sprejela obvezno vračanje socialne pomoči, privatizacijo zdravstva in odprtje arene, kjer se bodo revni v mogočnem spektaklu borili za pakete hrane.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*