ODSTREL: Po volkovih in medvedih sedaj ljudi napadajo še čebele!

Vse več posegov čebel v človekov naravni prostor. Pred dnevi čebela surovo napadla sekretarja Mahniča, pomiril se je šele po dveh kosih torte in štampiljki samoroga!

Na včerajšnji seji sveta za nacionalno varnost je vlada opozorila na vse večji problem prekomernega razmnoževanja čebel in naraščanja števila napadov na človeka.

Po volkovih, medvedih in meduzah je to tako že četrta živalska vrsta, ki je v zadnjih letih napovedala vojno domoljubnim Slovencem in Slovenski demokratski stranki.

Sekretar za državno varnost in človeška alegorija Big Maca Žan Mahnič je na seji opozoril: ”Čebele ne izbirajo žrtev, spravljajo se na otroke in starejše. Žrtev napada te zahrbtne živali sem bil tudi sam. Prejšnjo soboto sem se ravno usedel za mizo, da bi pojedel torto, ko me je nekaj nenadoma zbodlo v zadnjico. Ne bom trdil, da je bil napad politično motiviran, vendar je žival priletela iz smeri Murgel.”

Vlada je zato predlagala ponovno legalizacijo pesticida, s katerim bi zatrli ta mrčeš, opraševanjem slovenskih cvetlic pa bodo prevzeli Marjan Podobnik in rumeni jopiči.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*