Odprimo srca, pomagajmo Batagelju

Marjan Batagelj je pred 30-imi leti sam izkopal Postojnsko jamo, zaradi korone pa mu grozi, da bo izgubil vse. SMS s ključno besedo ”ProstiTrg” na 1919, cena SMS-ja je 200 evrov.

Čeprav v Sloveniji ni več epidemije korona virusa, pa se za mnoge boj za preživetje šele pričenja.

Eden takšnih ljudi je 57-letni Marjan, jamar in podjetnik iz Postojne, ki je pred 30-imi leti na svoji parceli s krampom in lastnimi rokami izkopal eno najlepših jam na svetu, danes pa je na robu preživetja.

Poleg korone so se namreč na njegovo podjetje usedle še debele riti medicinskih sester, zdravnikov, učiteljev in ostalih brezdelnežev, ki z raznimi korona dodatki kot pijavke na steroidih srkajo davkoplačevalski denar podjetnikov.

”Enostavno ne gre več. Mi, podjetniki, živimo na prostem trgu – če jutri ni posla, propademo, tako enostavno je, živimo v kapitalizmu in nihče od nas se ne pritožuje in prosjači. Zato pa sedaj potrebujemo vaše evre, da bomo rešili prosti trg, ki nas varuje pred grozotami komunizma, kjer se je živelo na račun države, in kjer je država ljudem diktirala, kje naj preživljajo dopust,” je s skrušenim glasom povedal Marjan.

Sloveninan business club (francosko: Club d’affaires slovène) zato skupaj s Skladom Ivana Krambergerja organizira vseslovensko SMS akcijo, s katero bomo prosti trg obvarovali pred kremplji pohlepne države.

Na številko 1919 pošljite SMS s ključno besedo ”TurističniKolhoz” in prispevajte 200 evrov za nov vlakec v Marjanovi jami, ki bo povezal Postojnsko jamo z državno blagajno.

Pokažimo svetu, da znamo v času krize stopiti skupaj, in da v naši prelepi deželi ni prostora za socializem, saj je že ves prostor na parkirišču zasedel centralno planiran turbo kapitalizem, kjer so javne finance bančni avtomat politično-menedžersko elito!

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*