Odkrita nova vrsta trakulje, ki napada skladiščne delavce!

Trakulja vrste cestoda bezosi se hrani s potom delavcev, jim preprečuje uriniranje in jih na koncu popolnoma izmučene izpljune. Neuradno je prisotna tudi že v Sloveniji!

Zaskrbljujoča vest iz ZDA!

Ameriški znanstveniki so odkrili novo vrsto trakulje iz razreda cestoda, ki parazitira na delovnem prebivalstvu!

Trakulja cestoda bezosi živi na delovnih mestih, kjer se prisesa na delavca, nato pa se hrani z njegovim znojem, življenjsko energijo in duševnim zdravjem.

Oboleli poročajo o popolni izmučenosti, revščini in strahu pred prihodnostjo, preliminarne raziskave pa kažejo, da naj bi imeli tudi precej krajšo življenjsko dobo od zdravih ljudi.

Dr. Karl Marx, ki je odkril novo vrsto nevarnega parazita: ”Posledice, ki jih povzroča cestoda bezosi, so strahovite, naši podatki pa kažejo, da naj bi bila ta vrsta trakulje prisotna že pri 98 odstotkih delavcev. Raziskave gredo sedaj v smer razvijanja zdravila. Ugotovili smo na primer, da trakulja precej težje okuži delavce, če so združeni.”

Na Nacionalnem inštitutu za varovanje zdravja (NIJZ) smo vprašali, če je novi parazit prisoten tudi že v Sloveniji: neuradno smo izvedeli, da so ga že opazili pri raznašalcih hrane, šiviljah, gradbenih delavcih in delavcih v restavracijah s hitro prehrano!

Kljub temu pa ni vse tako črno: človeštvo se bori s paraziti že od iznajdbe poljedelstva in vedno smo uspeli najti zdravilo.

Naši predniki so tako z vilami premagali trakuljo cestodi feudalismus, ob izbruhu parazitske trakulje cestodi nacismus pred 80-imi leti pa je izgledalo, da je že vse izgubljeno, vendar pa so jo naši dedki in babice na koncu poslali nazaj v greznico zgodovine, od koder je tudi prilezla.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*