Odkrita nova podvrsta človeka: homo sapiens romunis!

Živijo na območju Karpatov, so izjemno delavni, odporni na viruse, predvsem pa so tiho. Spomladi migrirajo na zahod, če jih naročite danes, dobite zraven še bosanske gradbene delavce – GRATIS!

Znanstveniki iz zahodnega in severnega dela Evropske unije so danes sporočili neverjetno vest – na območju Karpatov so odkrili novo podvrsto človeka!

Poimenovali so ga homo sapiens romunis, v čast Romuniji, suvereni državi, ki je nekoč obstajala na tem področju.

Vodja znanstvenikov in lastnik plantaže zelenjave v bližini Düsseldorfa je zbranim medijem povedal: ”Na videz težko opaziš razliko med njimi in nami, gensko pa gre za povsem drugo vrsto človeka z zelo zanimivimi lastnostmi. Na mesec lahko recimo romunisi preživijo z 200 evri – cela družina! Lahko jih tepeš, brcaš, ni da ni, so celo bolj odporni od volov!”

Znanstveniki predvidevajo, da bodo romunisi zaradi svojih nenvadnih lastnosti do leta 2040 povsem izrinili robote iz proizvodnih hal in kmetijskih obratov.

So namreč cenejši od robotov, odporni na novi koronavirus, ker ne spadajo v vrsto homo sapiensov, pa zanje ne velja Splošna deklaracija človekovih pravic, ki z nepotrebno regulacijo draži delo ljudi.

Če želite tudi sami posedovati skupino romunisov, se obrnite na najbližjo delovno agencijo – kombi Romunov vas pride okoli 30 evrov, do konca meseca pa vam zraven podarijo še brezplačno skupino delavcev iz Ukrajine, Kosova in Bosne.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*