Odkrijte svet s turistično agencijo Davkoplačevalec!

Želite jezditi po čudovitem Krasu na hrbtu čistokrvnega Državljana? Ali pa pisati esej o prostem trgu v brezplačnem udobju poslovnega razreda Adriinega letala? Potrebujete samo pravo ime in priimek!

Turistična agencija Davkoplačevalec v Sloveniji deluje že od leta 1991, njene korenine pa segajo še precej dlje v preteklost.

V treh desetletjih našega obstoja smo pomagali številnim Slovencem pri reševanju počitniških zagat, naš moto je: Kjer je volja, je tudi pot. Kjer je zakon, je tudi luknja v zakonu.

Želite peljati družino na prisrčen izlet po vinorodnih okoliših Krasa?

Ste popolnoma pozabili, da ste zmagali na tistem ”javnem” razpisu in vam jutri dostavijo 16-metrsko plovilo, vi pa še nimate urejenega priveza?

Želite narediti vtis na prijatelje z brezplačnimi letalskimi vozovnicami?

Ali vam na vrata trka finančna policija, vi pa še niste prepisali svojega vikenda na prijatelja?

Imajo vsi vaši prijatelji maseratije registrirane na Slovaškem, vi pa se naokoli kot kak kmetavz še vedno vozite s slovenskimi registrskimi tablicami in s tem financirate lenobo gradbenih delavcev?

Pokličite Davkoplačevalca!

Naša turistična agencija bo krila stroške vseh vaših kapric, v zahvalo pa nas lahko še zmerjate z lenuhi in pijavkami!

Nam ne verjamete?

Poslušajte izkušnjo ene od naših zvestih strank, Gregorja iz Ljubljane: ”Ravno sem pisal daljši članek o prostem trgu, pomembnosti meritokracije in zablodah socializma, ko sem si zaželel v poslovnem razredu odpotovati na Tenerife. Poklical sem Davkoplačevalca in v manj kot petih minutah sem imel v svojem e-poštnem nabiralniku že brezplačne letalske karte. Neverjetno! Hvala, Davkoplačevalec!”

Našo telefonsko številko najdete v imeniku med A-jem in Ž-jem, za izdelavo turističnega paketa po vaši želji, pa potrebujete samo pravi priimek!

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*