Od danes spet dovoljeno psovati učitelje, medicinske sestre in druge brezdelneže

Akcija #junaki tudi uradno preklicana. Ob 18:00 se bodo Slovenci zbrali na balkonih in opozarjali, da so učitelji vsake 2 meseca na dopustu, in da so medicinske sestre umazane Bosanke.

Vlada je včeraj na pobudo Gospodarske zbornice Slovenije (GZS) preklicala uredbo o spoštovanju koristnih poklicev, v skladu s katero so se morali vsi državljani dva meseca do učiteljev, medicinskih sester, smetarjev, štacunark in drugih članov nižjega razreda obnašati, kot da so ljudje.

Od danes naprej je državljanom tako zopet dovoljeno nadirati, psovati, pljuvati in v skrajnem primeru tudi fizično obračunati s #junaki.

S komisariata gospodarske zbornice za mešanje megle in vzgojo fikusov so sporočili: ”Medeni tedni so mimo, čas je, da se zopet zavemo, koliko škode javnim financam povzročijo medicinske sestre in učitelji, katerih plače so financirane direktno iz žepov podjetnikov. Predvsem pa ne smemo pozabiti: kdo je v krizi rešil več življenj – medicinske sestre ali posredniki pri prodaji zaščitne opreme?”

Ob 18:00 bo po vsej Sloveniji potekala akcija ”#paraziti”, v sklopu katere si bodo Slovenci z balkonov zaupali travme, ki so jih doživeli v UKC-ju, ko je zanje skrbela medicinska sestra Merima, ki je izgovarjala trdi l in ni pravilno uporabljala rodilnik, peli pa bo tudi pesmi o sosedi, ki je učiteljica, in je ponavadi doma že ob dveh.

Akcija #junaki se bo predvidoma zopet začela jeseni, do takrat pa mora vlada sprejeti interventni zakon za znižanje plač #parazitom.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*