OBVESTILO: prepoved uporabe besedne zveze ”državna pomoč”

Evropski urad za pravilno informiranje in svobodo govora: velika podjetja ne prejemajo državne pomoči, ampak ”kapitalske injekcije”. Državno pomoč prejemajo lenuhi in brezdelneži.

Evropski urad za pravilno informiranje in svobodo govora je danes izdal direktivo o prepovedi uporabe besedne zveze državna pomoč v kontekstu velikih podjetij.

Če država vzame davkoplačevalski denar in ga da velikemu podjetju, gre za t.i. kapitalsko injekcijo oz. premostitveni kredit oz. translokacijo monetarnih sredstev.

Besedno zvezo državna pomoč je dovoljeno uporabljati samo, ko govorimo o prejemnikih socialne pomoči, frizerjih, prevajalcih, gradbenih delavcih, umetnikih, bolnih, malih podjetnikih, pijavkah in parazitih.

Kršitev tega odloka bo Unija kaznovala s šestmesečno ekskurzijo v Sibirijo, kjer se bodo državljani učili o flori in favni tundre in kako držati jezik za zobmi.

Vojna je mir, svoboda je suženjstvo, neznanje je moč. Naj živijo menedžerji, naj živijo milijonarji in milijarderji, ki sejejo naša polja in kopljejo našo rudo!

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*