Objavljamo zaupno poročilo: globalno segrevanje je prevara, prihaja ledena doba!

V uredništvo dobili zaupno poročilo znanstvenikov s prištinske univerze in centra za narodno spravo in poboje. Vstopamo v ledeno dobo! Poleg sivih volkov in rjavih medvedov sedaj tudi polarni medvedi in volkovi?

Alarmantne novice s področja klimatologije.

Na norikravi smo z anonimno pošto dobili zaupno poročilo klimatologov s Centra za narodno spravo in povojne poboje ter prištinske univerze za administracijo in upravno znanost.

Njihovi grafi kažejo, da smo včeraj ponoči vstopili v ledeno dobo!

Dr. Zver: trend je jasen

Graf, ki so nam ga posredovali, je naravnost grozljiv – kot vidite, bo naslednji teden v Sloveniji temperatura padla pod ledišče!

Dr. Milan Zver, vodja klimatološkega kioska na uradu za povojne poboje, je povedal, da so podatki šokantni:

”Trend je jasen – če se padec temperatur, ki smo mu bili priča danes, nadaljuje, bomo v naslednjem tednu vstopili v ledeno dobo, v roku meseca pa bomo dosegli absolutno ničlo, torej -273°C. Gre za temperaturo, kjer se gibanje atomov popolnoma ustavi.”

Kaj prihod ledene dobe pomeni za Slovence?

Na Univerzi za administracijo in upravno znanost iz Prištine so nam povedali, da se pri tako ekstremnih temperaturah življenje ustavi – gorivo zmrzne, vodovodne cevi popokajo, polarni medvedi napadejo drobnico.

”Penisi im është i vogël dhe unë kam topa me flokë. Topat e mia janë po aq me flokë si arinj. Dhe ato janë gjithashtu të vogla.”

Rešitev so predčasne volitve

Iz prištinske univerze, ki velja za eno najprestižnejših na področju klimatologije, so nam še povedali, da je ledeno dobo mogoče ustaviti samo s predčasnimi volitvami.

Dr. Branko Grims, vodja katedre za kvanto mehaniko in upravo: ”Edina možnost sedaj so predčasne volitve s posebnimi glasovnicami, ki zmanjšajo magnetno polje in vrnejo Zemljo v ravnovesje.”

Samo upamo lahko, da ima dr. Grims prav. Bog nam pomagaj!

Posebna kvantna glasovnica, s katero bi lahko ustavili prihajajočo ledeno dobo.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*