Obisk trgovin: če nimate maske, lahko uporabite burko ali nikab

Vlada svetuje ženskam uporabo muslimanskih pokrival, moški pa si lahko pustijo dolgo in gosto brado. Premier preučuje možnost razglasitve kalifata po vzoru Madžarske.

Vlada je danes podala nekoliko bolj podrobna navodila glede obiskovanja zaprtih prostorov v času epidemije koronavirusa.

Moškim tako svetuje oz. celo priporoča dolge in goste brade brez brkov, saj naj bi bil to najbolj učinkovit način za preprečitev širjenja virusa.

Ženskam pa v vladi zapovedujejo nošenje burke oz. vsaj nikaba, ponižnost, poslušnost in podrejenost možu, kar naj bi po raziskavah, objavljenih v svetih knjigah vseh treh abrahamovskih religij, tudi pomagalo pri zaustavitvi epidemije.

Obenem vladni epidemologi prosijo ženske, naj domove zapuščajo samo v prisotnosti moških, saj bi se ženske v primeru napada koronavirusa težko branile same.

Vladni svetovalec v krizi Jelko Kacin je za medije povedal: ”Situacija se ves čas spreminja, na mizi so vse možnosti. Trenutno s pomočjo naših prijateljev iz Saudske Arabije in Madžarske preučujemo, kako bi v skladu z našo ustavo razglasili kalifat. Premier bi tako postal kalif brez ograničenja trajanja mandata, kar bi, kot ste najbrž uganili, pomagalo pri boju zoper koronavirus. Pa to. LOL.”

Vsa nadaljnja navodila bo vlada sporočala petkrat dnevno prek zvočnikov, nameščenih na višje stavbe.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*