Obeležujemo dan vseh svetih – kdaj na Žale?

Toplo je, strokovnjaki se nadejajo celo poletnih kreacij Versaceja. Modna revija Alana Hranitelja bo na osrednjih Žalah ob 13:00.

S podjetja Žale d.o.o. so nas prosili, če lahko razširimo današnji urnik modne revije na osrednjem ljubljanskem pokopališču.

10:00 – 12:00

Termin rezerviran za nižje sloje. Torej vozila srednjega razreda ali nižje, stanovanje v bloku, otroci delajo. Na Žalah prosijo, če lahko pridete z avtobusom oz. parkirate svoje dacie ob travniku.

12:00 – 16:00

Osrednja predstava.

Za vstop mora biti vaš otrok na gimnaziji Bežigrad oz. na mednarodni gimnaziji oz. študirati v tujini. Parkirišče bo med osrednjim terminom odprto samo za nemške limuzine letnika 2016 ali višje, lastniki superšportnikov pa lahko parkirate med stebri v Plečnikovem portalu.

Ob 13:00 se na osrednji potki starih Žal prične modna revije priznanega slovenskega kreatorja Alana Hranitelja, nižje sloje se naproša, da gledajo v tla.

Od 16:00 naprej

Žale so zopet odprte za nižje sloje.

Cilj igre je spraviti vaše sorodnike v neprijeten položaj, recimo:

  • vprašajte teto Maro, če sin še pije,
  • vprašajte Marino hči, če je noseča, čeprav veste, da se je samo zredila,
  • svojemu brezposelnemu bratrancu omenite, da je v vaši službi tudi slabo,
  • Tadeja, sorodnika iz tretjega kolena, ki ima raka, vprašajte, če bo naslednje leto še tu, ali bomo morali romati še na njegov grob.

In ne pozabite: namen današnjega praznika je premišljevanje o minljivosti, zavedanje o tem, da moramo imeti radi ljudi, s katerimi živimo, da moramo potisniti egoizem na stran in si medsebojno pomagati!

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*