Ob 17:00 zabava pred ministrstvom za okolje! IKEA dobila gradbeno dovoljenje!

Nov onkološki inštitut, nova urgenca in nova pediatrična klinika – vse to je Slovenija dobila pred Ikeo! Največji projekt v zgodovini Slovenije! Od drugod: Ikei v Celovcu in Villeseju zapirata vrata.

Danes ob 17:00 društvo ljubiteljev Ikee organizira zahvalno zabavo pred prostori ministrstva za okolje in prostor na Dunajski cesti v Ljubljani.

Potrošniki se bodo zahvalili ministru Zajcu in županu Sraki Jankoviću, ker sta po hitrem postopku izpeljala postopek za pridobitev gradbenega dovoljenja in obenem zagotovila, da bo v ljubljanskem BTC-ju prišlo do popolnega prometnega kolapsa, zaradi česar bo potrebno izvesti že dolgo pričakovano reformo LPP-ja.

”Jokal sem.”

Predsednik društva ljubiteljev Ikee Pedro Zidaka je za našo televizijo povedal: ”Jokal sem. Ko sem izvedel, da smo dobili gradbeno dovoljenje, sem se moral usesti in zadihati. To je najsrečnejši dan v mojem življenju – sin je pred tremi leti premagal levkemijo in od takrat naprej ne moremo več tako pogosto v Klagenfurt. Sedaj pa tole. Wooooow.”

Zidaka vse Slovence tako vabi pred ministrstvo za okolje, kjer se bodo ljubitelji Ikee družili, pogovarjali o najljubših izdelkih, bio hrani in o zlobnih korporacijah, ki iz ljudi delajo totalne debile.

Zaradi predvidene gneče vas prosimo, da na pot odidete uro ali dve prej.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*