Ob 17:00 z balkona zaploskajte PRAVIM junakom Slovenije!

Slovenci se bodo z bučnim aplavzom zahvalili borznim posrednikom, menedžerjem, finančnim analitikom in članom upravnih odborov!

Slovenija je v teh dneh dobila nove junake, ki pa ne nosijo ogrinjal in nimajo posebnih moči, ampak so tako kot vi narejeni iz mesa in krvi, imajo pa jekleno voljo in ogromno srce!

Govorimo seveda o menedžerjih poslovnega razvoja, upravljavcih finančnih holdingov, human resources menedžerjih in drugih junakih, ki v teh kriznih dneh skrbijo, da se naša življenja ne ustavijo.

Eden od teh heroj se nam je po telefonu javil z Deviških otokov, saj še tri leta ne sme stopiti v EU: ”Seveda smo presunjeni nad podporo, ki nam jo izkazujejo ljudje. Hvala vsem za davčne olajšave, subvencije in suženjsko delo! Upamo, da ljudje sedaj končno razumejo, da je za njihova življenja bolj pomemben upravljavec finančnega holdinga, kot pa neka medicinska sestra, ali pa štacunarka.”

Zahvali herojem v belih ovratnikih s cigaro v ustih se lahko ob 17:00 pridružite tudi vi – z balkonom jim bomo na Kajmane in v Dubaj pomahali s sredincem, ki simbolizira pokončnost našega naroda.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*