Novo znanstveno dognanje: pari, ki imajo nad posteljo Premierov portret, SEKSAJO VEČ!

Ženskam pogled na možatega Premiera viša libido, moškim pa med spolnim aktom vliva samozavesti! Univerza v Prištini še potrdila, da so s Premierom v spalnici erekcije trajajo kar 267 % dalj časa!

Danes so z univerze v Prištini sporočili novico, ki lahko reši nizko rodnost slovenskega naroda!

V več let trajajoči študiji so preučevali spolno življenje Slovencev, ki imajo nad zakonsko posteljo obešen Premierov portret, in ga primerjali s spolnim življenjem steklih psov, ki podpirajo opozicijo in načrtno rušijo Premiera.

Pri tem so ugotovili, da Premierov portret nad posteljo občutno vpliva na posteljno akcijo, saj njegovi podporniki seksajo kar 12x več od ostalih Slovencev!

Dr. Branqo Grimsi, vodja katedre za preučevanje lika in dela Premiera z univerze Priština: ”Rezultat nas je presenetil. Vedeli smo, da že sama podoba Premiera, brez njegove fizične prisotnosti, občutno vpliva na posameznike, niti v sanjah pa si nismo predstavljali, da ima Premierov nežni in obenem možati obraz ter njegov žlahtni pogled takšen vpliv na spolno slo.”

Premierova podoba pa pomaga tudi pri zdravljenju erekcijskih disfunkcij, saj simbol zmage in junaštva, ki je Premier, moškemu vlije samozavesti in dvigne njegov penis, tako moralno kot tudi fizično.

Vsled dognanj opisane raziskave naj bi Premierov portret postal stalnica v naših spalnicah, kar bo občutno vplivalo na naravni prirastek v prihajajočih letih.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*