NOVO v Sloveniji! Dostava hrane na hrbtih študentov!

Korona poskrbela za inovacije na področju dostave hrane! Podjetja nadomeščajo potratna kolesa z osedlanimi študenti, ki avtonomno dostavljajo hrano!

Na področju dostave hrane se obeta prava revolucija!

Slovenska podjetja, ki se ukvarjajo s transportom hrane na dom, so namreč izumila avtonomne sisteme za dostavo hrane, od katerih si obetajo hitrejšo in cenejšo dostavo.

Benjamin Fikus, direktor podjetja iSlave, največjega dostavljavca hrane v Sloveniji: ”Raziskovalci v našem pravnem oddelku so s pomočjo kolegov iz kamboških tekstilnih obratov izumili sedlo, ki se popolnoma prilagaja usločenemu hrbtu študenta. Podjetja se bodo tako izognila visokim stroškom servisiranja koles.”

Zaboje s hrano bodo gostinci privezali na sedlo, študent pa bo nato dostavo opravil sam, brez posredovanja človeka.

Študenti za čas dela tako ne bodo več ljudje ampak dostavna vozila, s čimer se bodo podjetja izognila nadležni regulativi delovne zakonodaje, bodo pa v skladu z zakonom o zaščiti živali študente morali enkrat na dan nahraniti s svežim senom.

Prvi osedlani študenti bodo prišli na slovenske ceste že konec tega tedna – njihovi lastniki pravijo, da ne grizejo, zato jih lahko mirno tudi pobožate.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*