NOVO! Tamponi z GPS senzorjem!

Tako bo imel vaš delodajalec pregled nad vašim menstrualnim ciklom, s tem pa bodo boljše tudi kadrovske odločitve podjetja. GZS: brezplačni tamponi, TAKOJ!

Znanstveniki ameriške korporacije Johnson & Johnson so dosegli izjemen napredek na področju tamponov.

Uspelo jim je namreč izdelati tampone z GPS senzorjem, s pomočjo katerih bodo lahko delodajalci nadzorovali menstrualne cikle svojih zaposlenih brez nedovoljenih posegov v njihovo zasebnost.

Aplikacija bo nato ”skenirala” stavbo podjetja in na zemljevidu označila, katere delavke imajo menstruacijo, podatke pa bo shranjevala v dosjeje.

Če bo kateri od delavk menstruacija zamujala, bo lahko delodajalec opravil določene ”kadrovske korekture” in s tem izboljšal poslovanje podjetja.

V Gospodarski zbornici Slovenije so bili nad izumom navdušeni, za naš radio so povedali: ”Gre za izjemen preboj s področja pravic žensk, zato apeliramo na vlado, naj takoj zagotovi vsem Slovenkam brezplačne GPS tampone!”

Tamponi o.b business bodo na prodajnih policah že v marcu – tisti bolj pozorni direktorji boste lahko tako svoje delavke za 8. marec presenetili s prav posebnim darilom!

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*