NOVO ODKRITJE! Jezus ni zdravil brezplačno!

Ob Galilejskem jezeru odkrili račun za antibiotik, ki ga je Jezus izstavil gobavcu, in obvestilo o rubežu naslovljeno na Lazarja, ki ni mogel pokriti stroškov vstajenja.

Katoliški svet je včeraj pretreslo odkritje arheologov, ki na glavo postavlja vse, kar smo vedeli o Jezusu Kristusu.

Skupina arheologov iz Mednarodnega monetarnega sklada (IMF), Evropske centralne banke (ECB) in Evropske komisije (EK) je namreč ob Galilejskem jezeru v Izraelu odkrila 2.000 let star račun za zdravstvene storitve!

Izdajatelj računa je Jezus Kristus, naslovljen pa je na gobavca, ki ga je Jezus ozdravil z antibiotikom, za katerega mu je računal 150 šeklov.

Do sedaj je med zgodovinarji vladal konsenz, da je Jezus zdravil brezplačno, ker je verjel v načela altruizma in zlato pravilo etike, najnovejša odkritja pa to teorijo postavljajo na glavo.

Voditeljica arheologov, ekonomistka Christine Lagarde, je povedala: ”Dokumenti, ki smo jih odkrili, kažejo, da je imel Jezus registrirano zasebno zdravstveno dejavnost. To odpira številna nova vprašanja, pojavljajo se namreč ugibanja, da je bil križan prav zaradi javnega podpiranja privatizaciji zdravstva, ki pa ji Komunistična partija Rima ni bila naklonjena.”

Poleg računa so arheologi odkrili še kabinet s fascikli, kjer je pravni oddelek Jezusove ordinacije zbiral potrdila o plačilih in obvestila o rubežih.

Lagardova: ”Eno od obvestil o rubežu je naslovljen na Lazarja, ki ga je Jezus obudil od mrtvih. Kot kaže, ni imel denarja za plačilo storitve, zato so mu na Jezusovo vztrajanje zarubili hišo, konja in delavnico, njegova sestra je pristala v prostituciji, Lazar pa v delovnem taborišču, kjer je do smrti odplačeval račun. Vse to zato, ker človek ni razumel, da zdravje ni pravica, ampak privilegij.”

Nauk prilike o Lazarju se torej po novem glasi: ”Ostanite mrtvi, bo ceneje za vse.”

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*