Novo leto, nižje cene!

Zaradi konkurence (gledamo tebe, Bojan) nižamo cene člankov. Ojoj, v prtljažniku vašega konkurenta so našli 3 kg kokaina, imigrante in swinger klub! Izgleda, da ste ostali edini kandidat za napredovanje – kakšna škoda! wink wink.

Nora akcije Norekrave – v novem letu še nižje cene naročenih člankov, fotomontaž, posnetkov skritih kamer iz erotičnih salonov in letos nora novost: skupine imigrantov na klic!

”Novinarstvo” ni bilo še nikoli tako poceni!

Moj Bog, ste vedeli, da je vaš šef na potovanju v Zimbabveju ustrelil zadnjega črnega nosoroga na svetu? Ne? Za 15,90 € lahko to izve cel svet!

So vam skopušni Madžari zaprli pipco in vašo spletno stran z ”lokalnimi novicami”, sedaj pa samo s tičem v roki čakate na naslednje lokalne volitve? Za 24,90 € na politično zborovanje vašega nasprotnika pripeljemo skupino imigrantov s transparenti podpore, za doplačilo petih evrov pa zraven dodamo še Georga Soroša in Greto!

Je vaš nasprotnik levičarski politik z računom na Kajmanih in jahto v Portorožu, ali pa domoljubni desničar z računom na Kajmanih in jahto v Portoržu? S tem nimamo dela, vam naredimo gratis.

Ne obotavljajte se, pišite Norikravi, naša integriteta je neobstoječa, naša morala prav tako, družbene odgovornosti pa nimamo. Predvsem pa smo cenejši od Bojana.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*