NOVO: gradbeni delavci, prodajalke, tovornjakarji, delavci v proizvodnji IMUNI na koronavirus!

Dobijo pljučnico, vendar zaradi dolgov normalno pridejo v službo! Delajo lahko brez mask, vanje lahko kašljate, jih pljuvate, žalite, ni da ni!

Kitajski znanstveniki so danes sporočili vzpodbudno novico!

Kot kaže, so določeni sektorji nižjih slojev razvili popolno imunost na koronavirus!

Gre za izjemno pomembno novico, saj se bodo lahko naša življenja vrnila v kolikor toliko normalne tirnice.

”Prodajalcem v trgovini smo vbrizgali virus, dobili so sicer pljučnico, vendar so vseeno naslednji dan prišli na delovno mesto. Iz tega sklepamo, da imajo nekakšno prirojeno imunost,” je povedal šef kitajskih znanstvenikov in lastnik agencije za posredovanje otroškega dela.

Tovrstno imunost naj bi razvili tudi raznašalci pic, prodajalci kebaba, tovornjakarji, gradbeni delavci in delavci v tovarnah.

Iz Evropske unije so tako že sporočili, da bodo ti delavci, gre povečini za sodrgo iz nižjega sloja, lahko normalno opravljali svoja dela.

Tiskovni predstavnik EU-ja Ludvig XIV: ”Varnostni ukrepi za omenjene poklice ne veljajo več. Če imate željo, da se zderete na prodajalko, ker ni kvasa, vam to celo priporočamo, saj jeze ni dobro zadrževati v sebi.”

Iz EU-ja še poročajo, da bodo menedžerjem, članom upravnih odborov in poštnim nabiralnikom omogočili evakuacijo v visokogorska smučarska središča, saj moramo zavarovati naše najsposobnejše sodržavljane.

Komentarji: 2 "NOVO: gradbeni delavci, prodajalke, tovornjakarji, delavci v proizvodnji IMUNI na koronavirus!"

  1. Saint Pepsi | 15/03/2020 ob 10:43 | Odgovori

    Medicinske sestre in zdravniki kopičijo dragocene zaloge koronavirusa za svoje lastne lene riti! Gospod Precednik naj jih takoj odžaga od korita in omogoči slovenskim podjetnikom prednostni VIP dostop! Gospodarstvo potrebuje kisik!

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*