Novinarka RTV Tanja Gobec grdo žalila premiera, dodana na seznam za gulag

V intervjuju se je norčevala iz premiera Šarca. ”Zakaj jemljete denar revnim?”, ”Kdo je zamenjal upravo Petrola?” – ali takšna vprašanja sodijo v resen intervju?

Uredništvo Norekrave na seznam za gulag dodaja novinarko RTV Tanjo Gobec, ki je onečastila lik in delo premiera Marjana Šarca.

Šarec, ki je eden najbolj inteligentnih in pronicljivih ljudi na svetu, je v intervjuju izpadel kot totalen idiot, ki ne samo, da ne sedi za volanom avtobusa, ampak je iz avtobusa izstopil, sedaj pa nekje ob cesti je krof in nima pojma, ali je v Kamerunu ali v Kamniku.

Kar seveda ni res, takšen vtis je posledica zelo zelo težkih vprašanj, ki mu jih je postavila odpadniška novinarka.

Ali so provokacije z revnimi in Petrolom res potrebne?

Slovensko novinarstvo je tako doseglo novo dno, saj je Gobčeva (primerno ime) kar osemkrat Šarca vprašala, kaj se dogaja v Petrolu.

In ko ji je že prvič popolnoma jasno odgovoril, da nima pojma, da je presenečen, in da res nima pojma, ”novinarka” še kar ni odnehala.

Nato je nadaljevala z revnimi, Adrio in Levico – zopet je Šarec z logiko starogrškega misleca, ki je že 3.500 let pod rušo, odgovoril, da ima njegova stranka samo 13 poslancev, in da nima pojma, kaj se dogaja, in da je presenečen, in da Levici ni mar za varnost.

In baba še vedno ni dala miru.

Vsa čast in slava Marjanu Šarcu, ki se mu je uspelo rešiti iz te novinarske nuklearne katastrofe, iz katere je izšel kot popoln zmagovalec, sicer rahlo zmeden, vendar zmagovalec.

Sibirija. Gulag je naravnost 7.200 km, nato pa prvi odcep levo.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*