Novi vodja ISIS Mcdonaldsov klovn Ronald

Del članstva mu je očital preveliko krvoločnost, vendar je še vedno zbral dovolj glasov. Namesto samomorilskih napadov Big Mac z dodano slanino in kola z dodanim sladkorjem.

ISIS ima novo vodstvo.

Potem ko je bil pred dnevi ubit njihov dolgoletni manager Abu Bakr al Bagdadi, je vajeti te mednarodne organizacije prevzel Ronald McDonald.

Člani ISIS so izbirali med klovnom Ronaldom, Satanom in Kim Jong Unom, vendar so se na koncu odločili za Ronalda, saj je imel najmočnejše reference.

Klovn Ronald bo ISIS pripojil organizaciji McDonalds, ki je del konglomerata Fast Food, ki letno umori več ljudi kot prometne nesreče, terorizem in Alzhameirjeva bolezen – skupaj!

Ogromno članov zapustilo organizacijo

Medtem pa naj bi v ISIS oz. po novem McISIS prišlo do upora velikega dela članstva, saj se jim izbira klovna Ronalda ne zdi moralna.

Abu Musab al Rahmani, dolgoletni član organizacije, je za Norokravo povedal: ”Podal sem odstopno izjavo, ne želim, da je moje ime povezano s temi norci. Eno so samomorilski napadi in obglavljanja, nekaj povsem drugega pa je to, kar dela klovn Ronald. To je genocid.”

Kakor koli že, strokovnjaki za terorizem napovedujejo spremembo strategije McIsisa.

Namesto tovornjakov in bomb, ki so bili prava mora s stališča marketinga, naj bi v hamburgerje vsako leto dodali malo več sladkorja in maščob, zaradi česar bo umrlo na sto tisoče ljudi, ker pa bodo smrti razpotegnjene skozi daljše časovno obdobje, nihče ne bo posumil, da zadaj stoji teroristična organizacija.

V roku nekaj desetletij bodo tako zahodnjaki umrli od srčnih kapi, islam bo zavladal svetu in Branko Grims je imel prav!

Strokovnjaki opozarjajo, da McISIS razvija orožje za množično uničenje – Big Mac s slanino in krompirček s koščki slanine, vse skupaj polito s tekočo slanino.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*