Novi junak petkovih protestov: neznani mladi komunist razgrel množico!

Mladenič je v svojem govoru poudaril nujnost direktne demokracije, saj je partija izgubila stik z ljudstvom. Premier ga je že izključil iz partije.

Protivladni protesti so dobili nov obraz!

Včeraj je protestnike v Ljubljani z ognjevitim govorom razgrel neznani mladi komunist in nemudoma postal spletna senzacija!

V kratkem govoru je poudaril nujnost podružbljenja tovarn in podjetij, grmel je zoper bogate, ki da prek dednega prava in nizkih davkov na kapitalske donose ohranjajo bogastvo znotraj družin, kot so to nekoč počeli aristokrati, za konec pa je napadel še Premiera.

”Premier, prihajamo po vas! Ljudstvo je branik revolucije, mi smo vas postavili in mi vas bomo nesli iz vladne palače. Nemudoma odstopite in predajte oblast delavstvu,” je v grosupeljskem dialektu povedal neznanec.

Premier govora ni komentiral, smo pa neuradno izvedeli, da naj bi bil mladi Ivan (op. ur.: ime je izmišljeno zaradi varovanja identitete) že izključen iz Zveze komunistične omladine Slovenije, prav tako pa naj bi mu bili na sledi agenti Službe za državno varnost.

Prihodnost vlade Ljudske republike Slovenije je negotova, gotovo pa je eno: s takšno mladino je prihodnost naše države in revolucije svetla!

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*