Nova24tv ima nove24 lastnike. Zvezo borcev.

Zveza borcev za delnice ponudila največ. Novi urednik spletne strani Peter Bossman. Odpuščanj ne bo. Brščić v Kongo.

Potem, ko je direktor Ferenc Puskás delničarjem podjetja Nova24tv ponudil, da mu lahko brezplačno vrnejo delnice, se je v boj vmešala Zveza združenj borcev za vrednote narodnoosvobodilnega boja Slovenije.

Zveza borcev je delničarjem ponudila sok in sendnvič ter tako izvedla sovražni prevzem največjega slovenskega medija za promocijo prijateljstva, ljubezni in raziskav holokavsta.

Spletno stran prevzema Bossman

Novi urednik spletne strani nova24tv.si postaja bivši piranski župan in zdravnik Peter Bossman.

Bossman želi to priložnost izkoristiti za promocijo svoje rodne države Gane in Afrike na splošno: ”Na spletni strani bomo Slovencem približali afriško kulinariko in kulturo. Seznanili se bomo s socialnimi problemi moderne Afrike, vplivom kolonializma na bivše kolonije, s problemom pedofilije med desničarskimi moškimi, spraševali se bomo, zakaj toliko borcev proti pravicam homoseksualcev konča na toaleti bencinskih črpalk, kjer iz moških cuzajo Svetega duha, pogledali si bomo …”

Na tem mestu smo Bossmana ustavili, saj se mu je snelo, mi pa smo relativno nov medij, na plačilni listi še nimamo odvetnika, čeprav ga bomo kmalu potrebovali.

Novo delovno mesto pa čaka znanega kolumnista nove24tv, Bernarda Brščića, ki je po mnenju norekrave levi fašist in avtomat za proizvodnjo snežinkic.

Bossman ga pošilja v Demokratično republiko Kongo na mesto stalnega dopisnika, saj ga na podjetje veže petletna pogodba. Od sreče je Brščić bojda ostal brez besed, nato pa je padel v nezavest.

Brščić se v Kongu počuti dobro in se že veseli spoznavanja nove kulture in novih običajev.

Manjše spremembe v TV programu

Na TV programu večjih sprememb ne bo.

Častni predsednik zveze borcev Janez Stanovik, ki se je rodil leta 1922, ko so v Egiptu odkrili grobnico Tutankamona: ”Program bo sestavljen iz celodnevnega predvajanja Bitke na Neretvi, vmes pa bo Bojan Požar z gosti, oblečenimi v pionirske uniforme, bral dela Edvarda Kardelja.”

Slovenski medijski trg je tako postal bogatejši.

Na norikravi lahko komentirate brez registracije. Kljub temu, da podpiramo absolutno svobodo govora, si boste z idiotskimi komentarji zagotovili enosmerno vozovnico v Sibirijo. Komandant Norakrava bo odgovoril na vse komentarje.

Komentarji: 1 "Nova24tv ima nove24 lastnike. Zvezo borcev."

  1. Haha legende. Končno se nekdo norčuje iz tega portala in tv postaje.

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*