Nova vladna svetovalka za sproščanje omejitev je Kura brez glave

Ima večletne izkušnje tako iz prejšnjih vlad kot iz privatnega sektorja. Pri sproščanju omejitev zagovarja previdnost. Danes v Stožicah finale Lige prvakov z Bocellijevim koncertom!

Iz kabineta predsednika vlade so danes sporočili, da v Premierovo ekipo prihaja Kura brez glave, ki bo Premieru svetovala glede ukrepov povezanih s korono.

Vlada je bila deležna kritik s strani javnosti, saj so bile njene odločitve glede korona ukrepov nenadne in mestoma zmedene, zato Premier upa, da bo Kura brez glave na to področje vnesla več jasne komunikacije in reda.

Na svoji prvi tiskovni konferenci je nova svetovalka povedala: ”V vladi smo pripravili obširen in jasen načrt popuščanja ukrepov, s katerim bomo pravočasno seznanili državljane. Danes ob 9:00 se tako odpirajo zobozdravniki in centri za rokoborbo, obiskovalci morajo ob obisku seveda nositi maske, okoli vratu pa zajčje tace. Samo malo … OK, vidim. Ne, zobozdravniki se še ne odpirajo, zajčje tace pa je po novem potrebno nositi pri frizerju.”

Na tiskovni konferenci smo še izvedeli, da omejitve glede zbiranja ljudi ostajajo, in da se naša država po novem poteguje za izvedbo poletnih olimpijskih iger, ki bi se morale začeti julija.

Kura brez glave ima večletne izkušnje tako v politiki kot v gospodarstvu – skupaj s Kradljivo srako je sodelovala pri snovanju slovenskega zdravstvenega sistema, napisala je zakon za uravnoteženje javnih financ, honorarno pa deluje tudi v številnih slovenskih podjetjih.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*