Nova vlada pričela s prvimi konkretnimi ukrepi za zajezitev virusa!

Zamenjali so direktorja RTV-ja, čistilko Lutkovnega gledališča Ljubljana, poslovodjo Spara. Zlatka Zahoviča bo zamenjal Jože Jerovšek.

Nova vlada je takoj po prevzemu oblasti pričela s sprejetjem nujnih ukrepov za zajezitev koronavirusa.

Premier Janez Janša je na tiskovni konferenci povedal: ”Gre za izjemno resno zadevo. Potencialno lahko umre ogromno ljudi, ko bomo enkrat uspešno zajezili virus, pa nas bo udarila še gospodarska škoda.”

V luči tega so z vlade sporočili, da bodo nemudoma zamenjali RTV z Novo24TV, Telekom Slovenije bo prevzel predsednik volkov Marjan Podobnik, ki je volkovom v čustvenem poslovilnem govoru povedal, da jih bo pogrešal, v Luko Koper pa se seli Žan Mahnič, ki se v banji rad igra z ladjicami.

Ukrepi za zajezitev koronavirusa pa se ne bodo končali tukaj: zamenjan je bil tudi športni direktor NK Maribor Zlatko Zahovič, na njegov stolček bo sedel najboljših strelec kozlov v zgodovini Slovenije Jože Jerovšek.

Vlada upa, da bodo omenjeni ukrepi dovolj, da se širjenje virusa v prihodnjem tednu umiri, v nasprotnem primeru pa bodo sledili še ostrejši ukrepi: govori se celo o obveznem romanju na Premierovo domačijo v Grosupljem!

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*