Nova veja fizike? Prodajalka v Lidlu skenirala izdelke hitreje od svetlobne hitrosti!

78 izdelkov v treh sekundah (za 900 evrov bruto)! Nemška uprava prodajalki čestitala in ji dvignila normo.

Svet fizike je te dni do temeljev pretreslo odkritje, ki je prišlo iz nemške verige supermarketov Lidl.

Neka prodajalka iz Lidla je v treh sekundah skenirala 78 izdelkov, znanstveniki iz Cerna so preračunali, da se je njena roka premikala s hitrostjo 450.000 km/s!

Do sedaj je veljalo, da je fizikalna omejitev hitrosti svetlobna hitrost, ki znaša približno 300.000 km/s.

Kako ji je uspelo?

Znanstvenikom še ni povsem jasno, kako je lahko prodajalki uspelo prebiti svetlobni zid, imajo pa že nekaj idej.

Iz Cerna so tako sporočili: ”Menimo, da je ključno vlogo igralo dejstvo, da je prodajalka mati samohranilka, ki se z vsemi kremplji trudi obdržati svojo službo. Zraven pa je pomembno tudi to, da delovna mesta v Lidlu niso toliko kraj veselja, radosti in prijateljstva, kot so evropska enklava kitajskih sweatshopov, kjer vlada število skeniranih produktov na minuto in zbirokratizirana hierarhija managerjev in področnih managerjev in podpodročnih podmanagerjev, ki serjejo drug drugemu po glavi, na koncu pa vse govno dobijo na glavo zaposleni v prodajalnah.”

Gospodarstveniki tako že lobirajo v Bruslju za spremembo evropskega prebivalstva v gmoto ljudi na robu preživetja, ki jih lahko odpustiš iz danes na jutri, pri čemer pa se aktivira njihov gon po preživetju, z njim pa lahko dvignemo tudi normo.

Komentarji: 2 "Nova veja fizike? Prodajalka v Lidlu skenirala izdelke hitreje od svetlobne hitrosti!"

  1. Saint Pepsi | 03/12/2019 ob 11:17 | Odgovori

    To je nezaslišano! Zdaj bo upravičena do astronomskih davkoplačevalskih sredstev za mlade raziskovalce! En mladi raziskovalec nas stane toliko kot petnajst afriških ekonomskih azilantov! Prekleti rdečkarji! V Nemčiji imajo to pošlihtano! Tam lahko samohranilka dviguje stokilske platoje 2 dodatni uri na dan v drugem Lidlu za 450€ na mesec in iz tega financira svoje fensi znanstveno preseravanje!

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*