Nova modna muha med bogatimi: potovanje po poteh zlorabljenih delavcev

Pokukajte v rudniški rov in pomahajte kongoškim otrokom, spoznajte delo človeškega robota v kitajskem sweatshopu: prijave za Safari trpljenja že v teku!

Bogati ljudje trdo delajo za svoj denar, zato jim ne gre zameriti, ko se v prostem času razvajajo z divjimi potovanji na nenavadne konce sveta, ki so navadnim smrtnikom nedostopna.

Zadnja modna muha med najuspešnejšimi Zemljani je Safari trpljenja.

Gre za dvotedenski izlet po najbolj obupanih in od boga pozabljenih krajih sveta, kjer je človeško življenje vredno manj od štruce kruha.

Potovanje organizira turistična agencija Fly2Happiness iz Londona, bogatim pa ponujajo nepozabno doživetje: ”Predstavljajte si: danes posnamete selfie v rudniškem rovu z otroškim rudarjem, jutri iz klimatiziranega luksuznega avtodoma z daljnogledom opazujete bosanske gradbince, ko pri +55 stopinjah asfaltirajo cesto. Nepozabno!”

Na izletu bodo srečneži stopili tudi v kitajski sweatshop, spremljali bodo indijsko mamo in očeta, ki peljeta svojo 16-let staro hčer v bordel, za konec pa bodo z luksuzne jahte lovili ribe v toplem Mediteranu med utapljajočimi homo sapiensi.

Prvi termini naj bi bili že razprodani, nam neposvečenim pa preostane čakanje na selfije s Safarija trpljenja, ki bodo vsak čas preplavili socialna omrežja.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*