Nova ameriška ambasadorka zahteva kamenjanje Jožefa Stefana. Razlog: čarovništvo.

Inštitut Jožefa Stefana v težavah, ker se ukvarja s čarovništvom. Bo vlada pokleknila pred ameriško administracijo in Jahvejem?

Nova ameriška ambasadorka Lynda Blanchard še ni stopila na našo grudo, pa si Slovenci že delamo sramoto.

Na Inštitutu Jožefa Stefana (IJS) so namreč danes objavili sporočilo za javnost s področja kvantne fizike, v katerem so oznanili odkritje nove vrste snovi.

Na žalost pa kvantna fizika v ameriški zvezni državi Alabama, od koder prihaja Blanchardova, velja za črno magijo, kazen za čarovnike in čarovnice pa je v skladu z Jahvejevo voljo bodisi kamenjanje bodisi zažig, odvisno od tega, s katero nogo je vstal. Ne vemo pa, katera opcija je boljša.

Američani: ustavite magijo

V mnogih predelih ZDA še vedno preganjajo znanost oz. črno magijo. Na sliki knjiga izrekov z Inštituta Maxa Plancka.

Ameriška vlada je tako slovensko že pozvala, naj zapre IJS, ali pa trpi posledice. Mož Blanchardove je Trumpu plačal pol milijona dolarjev, da mu ženo odpelje na drug konec sveta, sedaj pa je afera IJS vse skupaj zakomplicirala.

Blanchardova je namreč zelo (precej, izjemno) verna protestantka, ki ne želi imeti stika z zlimi duhovi, črno magijo in komunisti.

O njeni verski gorečnosti priča izjava, ki jo je po Trumpovi izvolitvi nalimala na svoj Facebook profil (zanimivost: cepljenje otrok je delo hudiča, FB pa ne): ”Naj Bog, naš oče, obarva s krvjo Jezusovo to državo rdeče.

Pri tem nismo povsem sigurni, ali je klicala k genocidu nad neverniki, izražala veselje nad zmago republikancev, ali pa je doživela nenaden napad stalinizma.

Vsekakor slovensko vlado pozivamo, naj se ne igra z Američani in njihovo telefonsko povezavo z Jahvejem: še vedno je živ spomin na leto 2003, ko je Bog ukazal Georgu W. Bushu, naj napade Irak.

Zakaj Bog ni mogel sam opraviti s Sadamom, ne vemo. Morda je bil zaposlen s širjenjem aidsa v Kongu.

Na norikravi lahko komentirate brez registracije. Kljub temu, da podpiramo absolutno svobodo govora, si boste z idiotskimi komentarji zagotovili enosmerno vozovnico v Sibirijo. Komandant Norakrava bo odgovoril na vse komentarje.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*