Nov načrt testiranja: če pripelješ na hitri test dva prijatelja, dobiš kriptožeton Pyramidium!

Minister za zdravje upa, da se bo tako testiralo več ljudi, državljani pa bodo zraven še malo zaslužili. Najbolj zagnanega promotorja hitrih testov čaka lambo!

Z ministrstva za zdravje so sinoči sporočili zagon akcije ”Ne bot mona, prpel prjatla!”, s katero bodo k hitrim testom poizkušali privabiti kar največ ljudi.

Vsak Slovenec, ki bo na hitri test pripeljal še najmanj dva prijatelja, bo dobil kritpožeton Pyramidium in tako postal član mednarodne investicijske družine Invest4real Ltd z Deviških otokov, gre za družbo, kjer so zbrani največji strokovnjaki s področja osebnega finančnega svetovanja in kripto tehnologij.

Minister za zdravje: ”Mislimo, da nam bo ta akcija pomagala ugotoviti, kaj se dogaja v Sloveniji s korono. Obenem pa želimo državljanom vrniti malo optimizma in zagnanosti. Kdor bo pripeljal na hitre teste največ kolegov, bo namreč dobil čisto novega lamborghinija, drugo uvrščeni pa bo dobil 10-dnevni dopust v luksuznem letovišču v Mehiki. Da ne boste potem jamrali, da vlada ne skrbi za državljane in da ne morete na dopust.”

V tekmovanje za lambota se vključite enostavno: na testiranje pripeljite prijatelje, nato boste prejeli QR kodo za brezplačni virtualni kriptožeton Pyramidium, ki ga aktivirate na spletni strani invest4real.vi.

Ob odprtju kriptodenarnice morate položiti na račun 500 evrov in brezplačni žeton bo vaš!

Vlada obenem državljane vabi k investiranju v Pyramidium, saj bodo najbolj pridni investitorji deležni številnih ugodnosti, med drugim bodo prej na vrsti za številne zdravstvene posege.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*