Nov mejnik v alpinizmu, Premier splezal na Triglav v narodni noši, s frajtonarco v roki in Alfijem Nipičem na štuparami!

Na Triglav je tako ponesel 368 kg slovenstva in 15.000 pascalov domoljubja, s čimer bomo nahranili lačne upokojence, prepolovili število samomorov in skrajšali čakalne vrste v zdravstvu!

Danes zjutraj je padel še eden od klasičnih mejnikov v svetovnem alpinizmu!

Premier je namreč stopil na vrh Triglava oblečen v narodno nošo, na glavi je imel Kekčev klobuk, v roki je vihtel frajtonarico, na hrbtu pa Alfija Nipiča!

Po Messnerjevem nokavtu jetija je to daleč največji mejnik v zgodovini alpinizma, ki pa bo imel izjemne posledice za našo celotno domovino!

Premier je namreč na našega očaka ponesel 368 kg slovenstva in 15.000 pascalov domoljubja, vsa ta količina patriotizma pa bo ob naslednjih padavinah deževala na Slovenijo in izboljšala življenjski standard vseh državljanov.

Iz vladnega urada za komuniciranje z rajo so tako sporočili, da zaradi Premierovega izjemnega domoljubja upokojencem ne bo več potrebno jesti paštete s pretečnim rokom namazane na star kruh, vsi Slovenci bodo imeli dostop do zobozdravnika, število samomorov se bo znižalo, stanovanja ne bodo več stala po 5000 evrov na kvadratni meter, konec pa bo tudi korupcije.

Potem, ko je dosegel vrh, si je Premier na noge zapel smuči za smučarske polete in z Alfijem na hrbtu poletel v dolino!

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*