Nov INCIDENT na zahodni meji: policisti pridržali Jezusa!

Jezus je bil iz Vatikana na poti na sestanek z NSi-jem, kjer so nameravali govoriti o ukinitvi minimalne plače, ko so ga aretirali zaradi bližnjevzhodnega videza.

Zopet poročamo o incidentu na slovensko-italijanski meji.

Naš viri so povedali, da naj bi policijska patrulja v bližini mejnega prehoda Fernetiči aretirala Jezusa Kristusa in povzročila diplomatski škandal.

Na policiji so bili s podatki skopi: ”Povemo lahko le, da smo aretirali moškega bližnjevzhodnega videza, takšen videz je po naši zakonodaji nedovoljen, zato smo ga pridržali in mu izdali plačilni nalog.”

Pravni strokovnjaki so si enotni, da to sicer drži, so pa policisti spregledali Jezusov status tujega diplomata, na kar so jih jasno opozarjale že registrske tablice na njegovem Audiju S8.

V stranki NSi so nam incident potrdili: ”Z Jezusom smo bili danes dogovorjeni za sestanek, na katerem smo nameravali govoriti o ukinitvi minimalne plače in nadomestitvi socialne pomoči z vavčerji za kruh in vodo. Do sestanka zaradi tega incidenta seveda ni prišlo, našega mnenja oz. komentarja v zvezi s o zadevo pa vam še ne moremo podati, saj nam Premier še ni poslal maila z navodili.”

Jezusa so iz ječe izpustili po štirih urah, ko so mu iz Vatikana poslali svetel puder, blond lasuljo in modre leče, s čimer se bo lažje integriral v naši družbo.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*