Nov dosežek kapitalizma: ustvarjanje gospodarske rasti iz nič! Socializem, počivaj v miru!

Raziskava: 40 % tujih investicij fiktivnih. 60 % idiotov torej še vedno ne razume kapitalizma. En irski poštni nabiralnik proizvede več rasti od celotne češke industrije!

Univerza iz Kopenhagna je objavila študijo, kjer so pokazali, da je 40 odstotkov neposrednih tujih investicij fiktivnih.

To pomeni, da so ekonomisti končno ukrotili osnovne zakone fizike in iz nič ustvarili gospodarsko rast, med in mleko!

Luksemburg, država v velikost petih kvadratnih metrov, tako beleži več neposrednih tujih investicij od Kitajske, Irska pa je po gospodarski rasti od leta 2013 Kitajsko celo prehitela – in to zgolj s proizvodnjo poštnih nabiralnikov!

WTF?!

Tako je, kaj za ena jeba se dogaja?!

Belgijska korporacija v Kongu s pomočjo otroškega vrtca koplje kobalt, ki ga proda Kitajcem.

Vendar še preden se jim na vrata pisarne v Kongu prikaže lokalni davčni inšpektor, korporacija najame poštni nabiralnik iz Nizozemske, ki zanje opravlja ”marketinške storitve”, račun za te ”storitve” pa je približno enak znesku prodanega kobalta.

Na Nizozemskem se tako iz nič ustvari dobiček, gospodarska rast in investicije, davčni inšpektor iz Konga pa se lahko zadovolji s sredincem, s katerim mora nato njegova država pokriti stroške otrok in ostalih človeških virov, ki zbolijo za pljučnim rakom, win-win situacija torej!

Nizozemska je tako zgolj z enim pločevinastim poštnim nabiralnikom ustvarila več gospodarske rasti od lenih Afričanov!

Irski poštni nabiralnik (levo) ustvari več gospodarske rasti od rudarske industrije Konga. Se bo svet končno usmeril samo še v proizvodnjo nabiralnikov?

Je to zadnji žebelj v krsto socializma?

Zdi se, da je z izumom gospodarske rasti iz nič kapitalizem dokončno zmagal in s tem porinil socializem na smetišče zgodovine.

Vse države na svetu lahko namreč sedaj pričnejo s proizvodnjo poštnih nabiralnikov in tako tudi same beležijo enormno gospodarsko rast.

Socializem, ki je temeljil na prodajanju megle in fiktivnemu ustvarjanju gospodarske rasti, naj počiva v miru.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*