Nov bonbonček za državljane: vlada bo izdala bone za državljansko vojno!

Premierova napoved bratomorne vojne presenetila številne Slovence. Vsak bo prejel 200 evrski bon za nakup orožja in spremembo doma v trdnjavo!

Vesela novica, boni so nazaj!

Z vlade so danes sporočili, da bodo v prihajajočih tednih državljanom izdali bone za državljansko vojno, oz. t.i. bratomorne bone.

Vlada se je za ta korak odločila, potem ko je bilo v medijih zaslediti številne kritike Premierove nedavne napovedi bratomorne vojne, ki bo našo državo zajela v naslednjih mesecih.

”Premierova napoved je državljane ujela popolnoma nepripravljene, zato smo se na vladi odločili, da z boni omogočimo državljanom osnovno oborožitev, ki jim bo pomagala pri preživetju v prihajajočih letih teme, ko bo brat moril brata, sestra sestro, kri Slovencev pa bo napajala reke in jezera,” so povedali na vladi.

Sistem unovčenja bonov bo podoben kot pri turističnih bonih: vlada je pripravila seznam potrjenih preprodajalcev orožja, kjer bodo lahko državljani kupili osnovno strelno orožje, protipehotne mine, mačete itd.

Bratomorne bone pa bo moč unovčiti tudi v trgovinah z gradbenim materialom, če boste želeli okrepiti zidove vašega doma.

Izkušnje iz Bosne in Sirije namreč kažejo, da so domovi precej slabo odporni na državljansko vojno.

Med ljudstvom je sicer že čutiti pravo predvojno mrzlico – na kavicah po vsej Sloveniji tako državljani navdušeno debatirajo o požigih vasi, pobojih in revščini, ki nam jih bo prinesla Premierova domoljubna državljanska vojna.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*