Nov bonbon za starostnike: brezplačen avtobusni prevoz na evtanazijo v Švico!

Vlada združila okoljsko in pokojninsko reformo. Prizori, ko se je vsak upokojenec v Švico peljal s svojim avtom, so preteklost.

Na tem mestu ne govorimo več o bonbonih, ampak kar o vladni bonbonieri: po brezplačnem avtobusu v Sloveniji bodo upokojenci dobili še brezplačni prevoz do centra Dignitas v Švici!

Vlada upa, da bodo nekoliko omilili težak položaj, v katerem so se po večni ekonomski krizi znašli številni starostniki, obenem pa bodo s tem ukrepom zmanjšali negativni učinek na proračun, ki ga imajo upokojenci.

Nebeška kočija bo rešila več trdovratnih problemov Slovenije

Premier Šarec je za Norokravo povedal: ”Učinki tega ukrepa so samo pozitivni: manj bo izpustov, na trgu bo več nepremičnin, pa tudi proračun bo lažje zadihal. In tu se vidi naša genialnost: z enim avtobusom bomo rešili tako rekoč vse probleme Slovenije.”

Nebeška kočija, kot avtobusni prevoz do centrov evtanazije duhovito imenuje vlada, bo začela voziti prihodnji mesec, starostnike pa lahko na enosmerni prevoz do Švice prijavite tudi sorodniki, ki že leta in leta čakate na hišo, stanovanje ali parcelo.

Nad ukrepom vlade so navdušeni tudi starostniki, saj je na tem mestu bolj verjeten obstoj nebes, kot pa vladna reforma, ki bi upokojencem zagotovila normalno življenje.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*