NORO razkritje: pravosodni minister Dikaučič v resnici poštni nabiralnik!

Slavoj Žižek naj bi ga uporabljali za utaje davkov in kraje denarja upnikom. Koliko kaselcev še sedi na Gregorčičevi? Ali želijo poštni nabiralniki v Sloveniji prevzeti oblast?

Slovenijo pretresa nova politična afera!

Minister za pravosodje Marjan Dikaučič v resnici ni človek, ampak je poštni nabiralnik zamaskiran v človeka!

Njegovo pravo identiteto je povsem po naključju odkril poštar, ki je predtem dostavljal pošiljke v slovenski četrti Kajmanskih otokov in se mu je rjavi kovinski nabiralnik zdel znan.

Na policiji so potrdili, da zoper Dikaučiča vodijo preiskavo zaradi kršitve 143. člena kazenskega zakonika (uporaba lažne identitete), javnost pa si ob tem zastavlja mnoga vprašanja.

Kako je mogoče, da je na mesto pravosodnega ministra prišel poštni nabiralnik, koliko nabiralnikov še sedi v vladi in kakšen je njihov vpliv na slovensko politiko?

Na vladi so bili z informacijami skopi, v izjavi za medije so povedali: ”V razpisnih pogojih za delovno mesto ministra za pravosodje ni napisano, da mora biti oseba, ki želi opravljati to delo, človek. Tako da Dikaučič s tega vidika ni kršil nobenih predpisov.”

Neuradno pa smo izvedeli, da je nabiralnik ne bo odnesel tako poceni.

Lastnik propadlega transportnega podjetja Prevozi Žižek, znani filozof Slavoj Žižek, naj bi prek Dikaučiča utajal davke, oškodoval upnike in recikliral stare jugoslovanske šale in jih prodajal kot nove.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*