NORO RAZKRITJE: minister Vizjak je zlepljena oseba!

Vizjaka je Štefka Kučan zlepila skupaj iz ježevca, lokalnega prostaka in starega udbovca, ki ga je našla v kleti. Naloga človeške zlepljenke: infiltracija v ožji krog Premiera in rušenje partije od znotraj!

Na Pop TV so včeraj objavili nov propagandni prispevek, v katerem minister za okolje Andrej Vizjak prostaško razglablja o korupciji in grožnjah sodnikom, naši strokovnjaki za partijske metode dela pa so danes prišlo do šokantnega razkritja – gre za lepljenjko oz. kolaž!

Kot kaže, je Vizjak lepljenka, ki jo je izdelala znana provokatorka in teroristka Štefka Kučan, namen kolaža pa je seveda očrnitev ugleda našega Premiera, ki ta hip v letu 1933 predseduje Sovjetski zvezi.

Naši strokovnjaki so s kripto zvočno analizo in alkotestom ugotovili, da je Vizjak sestavljen iz večih oseb in živali!

”Z gotovostjo lahko trdimo, da je Vizjak sestavljen iz vsaj enega ježa oz. morda celo ježevca, lokalnega alkoholika in prostaka, ki pred vaško gostilno psuje mimoidoče, laja na ženske in urinira sredi ceste, ter udbovca iz 50-ih, ki se je najbrž valjal po kleti Kučanovih v Murglah. Nedvoumno pa nosi to delo podpis Štefke Kučan,” je povedal naš strokovnjak.

Lepljenke so sicer stara partijska metoda, kjer komunisti skupaj zlimajo osebo, jo infiltrirajo v sovražno skupino in nato ob primernem času aktivirajo z namenom rušenja od znotraj.

Pričakovati je, da bo Premier Vizjaka sedaj razglasil za neosebo.

Komentarji: 1 "NORO RAZKRITJE: minister Vizjak je zlepljena oseba!"

  1. Ob vsem tem pa gotovo najbolj trpi najlepša in najbolj aktivna poslanka na svetu, kateri smo hvaležni za njen trud do vseh nas, več o njenih mukah na https://www.slovenskenovice.si/bulvar/domaci-traci/lepa-janseva-poslanka-izlila-srce-z-njim-je-v-veliko-pogledih-lazje-foto/

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*