NORO odkritje partijskih zgodovinarjev: Premier diplomiral iz strojnega ključavničarstva!

Premier je po novem inženir. Vse njegove biografije morajo biti popravljene do 23:59, omenjanje FSPN-ja se kaznuje z reedukacijo na otoku poleg Raba.

Iz Ljudskega urada za študije revolucionarne zgodovine našega Premiera (UKOM) so danes sporočili izjemno odkritje slovenskih zgodovinarjev!

V arhivu Partije so namreč izbrskali dokumente, ki dokazujejo, da je Premier diplomiral iz strojnega ključavničarstva in ne obramboslovja, kot je do sedaj velevala partijska doktrina.

”Gre za neverjetno odkritje, ki povsem na glavo postavlja vse, kar smo vedeli o Premieru. V arhivu smo našli Premierovo diplomo z naslovom ”Protivlomne ključavnice za kuverte”, delo je bilo ocenjeno z oceno 11, napisal pa ga je brez mentorja, saj je bilo njegovo znanje o ključavničarstvu že med študijem tako obširno, da je močno presegalo znanje profesorjev,” je povedal dr. Uroš Urbanija, največji poznavalec Premierovega življenja pri nas.

Ob tem monumentalnem odkritju pa so iz Službe za državno varnost (SDV) sporočili, da so vse inštitucije in fizične osebe do danes do 23:59 dolžne posodobiti Premierovo biografijo – v sledečih dneh bodo zato agenti poostreno preverjali domače knjižnice.

Neposodobitev biografije se šteje za državljansko nepokorščino in sodelovanje s tujimi obveščevalnimi službami, kršitelji bodo za dve leti poslani na ideološko reprogramacijo na manjši otok brez rastlinja poleg Raba.

Obenem komisarji SDV-ja še pozivajo vse državljane, naj do polnoči uničijo fotografije, ki prikazujejo Premiera kot študenta na fakulteti za politične vede, sociologijo in novinarstvo.

Posedovanje in/ali razširjanje tovrstnih fotografij vas bo nagradilo z obiskom sibirske fakultete za kidanje snega.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*