NORO odkritje Norekrave: znano ime naročnika brutalnega ropa iz leta 1990!!!

Dva roparja sta takrat želela umoriti in oropati malega fantka, ki je ostal sam doma. Ne boste verjeli, kdo je plačal za umor malega Kevina!

Preiskovalni novinarji Norekrave so prišli na sled naročniku, ki je stal za grozovitim ropom, ki je pretresel ZDA v božičnem času leta 1990.

Spomnimo: dva roparja sta takrat želela brutalno umoriti 8-letnega Kevina, ki ga je pred mučno smrtjo rešil sosed, ki je izgledal kot strašni brezdomec, v resnici pa je bil prijazen možak, ki je obžaloval ločitev od svojega sina.

Roparja sta nato v zaporu naredila samomor v zelo sumljivih okoliščinah, tako da policija ni nikoli odkrila pravih naročnikov ropa in poizkusa umora.

Do danes.

Novinarji Norekrave so namreč prišli na sled upokojenemu detektivu, ki se je po zaprtju primera umaknil v osamo med budistične menihe Tibeta.

Za naš radio je detektiv, katerega ime hranimo v kozarcu, ekskluzivno povedal: ”Akcija je bila izvedena brezhibno, zato smo takoj vedeli, da so zadaj profesionalci. Preden sta se Marv in Harry ”obesila”, sta mi predala kriptično sporočilo – poišči električnega župana.”

Električni župan … Štrom Meier … Štromajer … O, MOJ BOG – JERNEJ ŠTROMAJER!!!

Naročnik umora malega Kevina je bil državni sekretar Jernej Štromajer!

Gre za ekskluzivno odkritje Norekrave, ki bo do temeljev pretreslo slovenski politični prostor, pozivi k odstopu Jerneja Štromajerja pa se že vrstijo.

Jutri na Norikravi: razkrivamo, zakaj je ministrstvo za socialne zadeve Kevina vrnilo v družino, ki ga je pozabila doma. Dvakrat. Z imeni in priimki bomo razkrili vplivne politične botre, ki stojijo za Kevinovimi starši. Je vpletena tudi UDBA?

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*