NORČEVANJE? V Zrćah ekstaziji s podobo Kacina!

Se mladina norčuje iz govorca v krizi? Policija svari pred grozovitimi stranskimi učinki nove droge: blebetanje, nekoherentnost, božji kompleks, nespodobnost načrtovanja za 5 minut vnaprej itd.

Hrvaška policija je sinoči v Zrćah odkrila večjo količino novega tipa psihadeličnega ekstazija, presenetila pa jih je slikica, prek katere mladina prepozna to novo drogo.

Tabletka je namreč okrašena s silhueto našega vladnega govorca v krizi, Jelka Kacina!

Po mnenju policije gre za norčevanje mladine, ki ji je Kacin stopil na žulj, ko je razkril njihovo popolno nepripravljenost na jesenski val koronavirusa.

Pred dnevi je namreč govorec na tiskovni konferenci javno povedal, da je imela mladina pol leta za pripravo na jesenski val korone, v vsem tem času pa niso povečali števila opravljenih testov in uvedli mobilnega testiranja, strategijo glede odprtja šol pripravljajo zadnji trenutek, popolnoma jih je presenetilo dejstvo, da Slovenci dopustujejo na Hrvaškem, iz javnosti pa se sedaj še norčujejo z neko idiotsko aplikacijo.

Kot kaže, pa se je mladina na argumentirane obtožbe govorca odzvala otročje, s psihadeličnim ekstazijem, ki po pripovedovanjih stroke pušča na uporabnikih grozovite posledice.

”Starše opozarjamo, da ima nova droga strahovite stranske učinke, saj se njeni uporabniki spremenijo v blebetajočo gmoto božjega kompleksa, ki ni sposobna predvideti dogodkov za 5 minut vnaprej, redni uporabniki dobijo polževo sposobnost sluzenja, njihovo telo pa se spremeni v aparat za kolonoskopijo,” je povedal DJ Mićo iz zrške diskoteke Aquarius.

Če sumite, da je vaš otrok zaužil Kacina, ga nemudoma odpeljite na praznjenje želodca, nato pa ga prijavite v program za kolonizacijo Marsa.

Komentarji: 2 "NORČEVANJE? V Zrćah ekstaziji s podobo Kacina!"

  1. Saint Pepsi | 19/08/2020 ob 11:50 | Odgovori

    Jelko Kacin, slovenski Bojack Horseman. Slovenski davkoplačevalec je seveda Todd Chavez, slovenski neoliberalec Sarah Lynn med poskusom samomora z zarjavelim bajonetom in slovenska prihodnost Princesa Carolyn, samska štiridesetletnica brez otrok s flašo poceni refoška. Zum Wohl!

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*